Hi, ik ben Sanne

Het gezicht én brein achter Fika Media.

Korte bio

Geboren in 1989, opgegroeid in Wolvega. Gestudeerd aan InHolland Rotterdam. Een bachelor in communicatie, afgerond aan de NHL. Tegenwoordig is Steenwijk de plek die ik thuis noem. Ik woon hier samen met mijn partner en onze hond.

Tijdens en na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als communicatiemedewerker. Mijn constante drive om te willen creëren en te ontwikkelen hebben een jaar geleden voor de start van een eigen onderneming gezorgd. Fika Media. Mijn kennis en ervaring – in combinatie met interesse voor psychologie – zorgen voor communicatie-uitingen die aanspreken en bij jouw bedrijf passen!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Daarnaast is reizen ook iets waar ik zielsgelukkig van word.

Voor Fika Media…

… heb ik o.a. bij Wetterskip Fryslân en bij Zuidoostzorg in het communicatieteam gewerkt.

Binnen Zuidoostzorg zat ik naast in het communicatieteam van Zuidoostzorg ook in het eventteam van Sunenz. Van het schrijven van persberichten, het maken van communicatie-uitingen tot het organiseren van events.

Binnen Wetterskip Fryslân behoorde ik tot de afdeling dienstverlening. Hier draaide ik eerst mee op de communicatie afdeling. Ook hier maakte ik communicatie-uitingen, hield het intranet bij en organiseerde events. Later heb ik bij het kcc meegedraaid. Hier was ik verantwoordelijk voor het klantcontact, telefonisch, per mail en via social media. 

In a flash

  • Energiek
  • Creatief
  • Innovatief
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Communicatieve vaardigheden